אושרי מ"אוש אחזקות ומיזוג אוויר" ביצע אצלי עבודת שיפוצים מאד גדולה בבית מ - א'' ועד ת''. ההחלטה שלי לבחור באושרי דווקא נבעה מכמה סיבות:
ראשית - ראיתי עבודות קודמות שלו ומאד התרשמתי. , שנית - קיבלתי עליו המלצות ממש חמות מאנשים שאני מכיר, על כך שהוא בחור אמין והגון, ולשמחתי בשטח - הוא גם לא אכזב, שלישית - מבחינת המחירים, הוא ביקש מחיר סבור. לא היה יקר מדי, וגם מצד שני לא היה זול מדי, מה שאולי היה קצת יכול לגרום לי לחשוד בו (שהוא אולי סתם חובבן או חאפר, ושהוא לא יעשה עבודה טובה). לקח באמת מחירים הגיוניים שציפיתי להם, וגם בשלב המו"מ, וההתמקחות על המחיר הסופי, הוא השתדל לבוא לקראתי, כדי שאצא מרוצה.
עבודת השיפוצים - כמו שציינתי, הייתה מאד מורכבת וגדולה. אושרי החליף לי את כל המקלחת ואת כל חדר האמבטיה לחדש, הרכיב שם מערכת אינסטלציה חדשה וצנרת, עשה חיפוי קירות, הרכיב כלים סניטריים ועוד. אושרי גם התקין תשתית חדשה של מערכת החשמל, כולל ארון חשמל חדש, שקעים ונק'' חשמל חדשות וכמובן הארקה.
הוא עמד בלוח זמנים בכבוד - בשלב העבודה, ביצע את העבודה במסירות ועד הסוף, עד שהכל היה מושלם, אני הכי מרוצה בעולם שבחרתי דווקא בו, ולכל מי שמחפש קבלן שיפוצים טוב - אפילו אם זה רק לעבודה קטנה, אני ממליץ בחום רק על אושרי מ"אוש אחזקות" - כי הוא פשוט תותח ! !
אבי מחדרה